Rajoni dhe Bota

Të gjithë po qeshin me ‘super-armët’ e Kim Jong-Un (Foto/Video)

20:52 | 16 April 2017

Koreja e Veriut ka zbuluar armë të reja gjatë shfaqjes së paradës së ushtrisë së vendit në kryeqytetin Phenian, ndërsa festohet 105 vjetori i lindjes së themeluesit të kombit, Kim Il-Sung, gjyshi i diktatorit aktual.

Por, njerëzit kanë filluar të vënë në pikëpyetje vlefshmërinë e raketave, duke përfshirë një që duket si e thyer ose e bërë shumë keq në pjesën e hundës së saj të drejtuar nga qielli.