Rozë

Tuna dhe Patrisi festojnë pa medie

17:37 | 11 January 2017

Sot Tuna dhe Patrisi kurorëzuan dashurinë e tyre.

Por, ata kanë vendosur që ceremoninë e dasmës së tyre kanë vendosur që ta bëjnë pa praninë e medieve.

Ndërkohë që çifti sot gjatë ditës janë kurorëzuar në Komunën e Prishtinës.