Fun & Video

Varret luksoze të mafias ruse (Foto)

11:55 | 19 June 2017 | Autori: Infokusi

Bosët e mafias ruse duan që njerëzit t’i kujtojnë përherë për jetën e tyre luksoze.

Këtë gjë e duan edhe pasi ata të vdesin, prandaj varrezat e tyre janë unikale dhe i kalojnë përmasat e varreve të zakonshme…

Gurët e varreve të tyre dëshmojnë “jetën me stil” që ata kanë bërë derisa ishin në mesin e të gjithëve.

Të tjera