Ekonomi

Vazhdon aksioni për luftimin e evazionit fiskal

10:11 | 11 July 2017 | Autori: Infokusi

Drejtoria e Hetimeve Tatimore dhe Inteligjencës në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, sot është duke zhvilluar një aksion me ç ‘rast ka bërë bastisjen e  një lokacion në qytetin e Ferizajt. Rasti në fjalë dyshohet për evazion fiskal-konkretisht për transaksione fiktive

Administratat Tatimore e Kosovës do të jep informacione më të detajuara, pas përfundimit të aksionitc

Të tjera