Auto&Tech

YouTube me veçori të re për video të shkurtra

14:42 | 16 July 2017
YouTube ka shtuar opsionin ‘thumbnail previews” në versionin desktop për video të shkurtra, transmeton lajmi.net

Përmes ”Miushit” përdoruesit tash mund të kalojnë përmes thumbnail në faqe dhe të shohin përmbajtjen e videos në tre sekonda.

Kjo veçori nuk vlen për versionin mobil por për shfletuesit e Chrome dhe Opera.