Fun & Video

Zgjidhja për problemet me rërën në plazh (VIDEO)

15:15 | 16 June 2017 | Autori: Infokusi

Mund të themi që disa kompani mundohen tejet shumë dhe produktet e tyre përfundojnë qesharake, mirëpo ka të tjera që ndryshojnë jetesën tuaj për të mirë.

Këto ngjitëse për këmbë, edhe pse mund të duken qesharake e të çuditshme, në fakt janë mjaft funksionale dhe ju ndihmojnë të ndiheni të relaksuar gjatë pushimeve tuaja.

Të krijuara nga kompania italiane NekeFit, këto ngjitëse këmbësh janë të dizajnuara t’ju mbrojnë këmbët nga rëra e nxehtë apo gurët, duke ju lënë mundësi të ecni lirë pa mbathur asgjë.

Për më shumë shikojeni videon më poshtë.

Të tjera