Lajme

ZoneClub kërkonë sqarime nga Policia për bastisjën dhe kontrollin e 3000 qytetarëve

20:00 | 12 August 2017 | Autori: Infokusi

 

Diskoteka me e madhe në Kosovë, ZoneClub e cila mbremë kishte rreth 3000 klientë është bastisur nga Policia e Kosovës.

Jo vetëm hapësirat e diskotekës, por edhe të gjithë të pranishmit mbrëmë i janë nënshtruar një kontrolli të rrept të njësive policore të cilat kishin rrethuar diskotekën dhe kishin bllokuar hyrje daljet.

Me këtë veprim të policisë janë  irrituar pronaret e diskotekës të cilët tani po kerkojnë  sqarime.

NJOFTIM I PLOTË I ZONE CLUB:

Siç e dini, mbrëmë Zone Club ka qenë target i një operacioni të bastisjes nga Policia e Kosovës. Ne si menaxhment i Zone Club ju kërkojmë falje për shqetësimin dhe përfundimin e ndejës para kohe, pa fajin tonë.

Zone Club ka qenë dhe do të jetë partner i ngushtë i institucioneve të shtetit, për çdo lloj bashkëpunimi që iu nevojitet prej nesh. Ne si Zone, me sipërfaqe prej 950m2 dhe mbi 3000 klientë brenda, ku secili nga ta u kontrollua, e bashkë me ta edhe çdo cep i klubit, ndjehemi krenarë për punën tonë dhe mburremi me secilin nga ju që në përfundim nuk është gjetur asgjë. ZONE E PAQTË SI LOTI.

Edhe pse është prishur ndeja mbrëmë, kjo dëshmon që përveç ndejave më të mira që bëhen në Ballkan, Zone mbetet një vend shumë I SIGURT, që e ka për synim vetëm argëtimin, siç e dëshmoi edhe rezultati i operacionit të mbrëmshëm.

Menaxhmenti i ZoneClub kërkon nga Policia e Kosovës që të rikonfirmojë pastërtinë ligjore të klubit.

P.S. Duke qenë se para Zotit dhe ligjit të gjithë jemi të barabartë, mbrëmë, disa nga pjesëtaret e Policisë së Kosovës, e keqpërdorën detyrën zyrtare duke vepruar në mënyrë të kundërligjshme ndaj menaxhmentit të Zone, stafit dhe klientëve, dhe për këtë ne do të ushtrojmë të drejtën tonë ligjore. Zone, si çdo natë tjetër, vazhdon me ofrimin e spektakleve. Join us tonight, ëe are about to fly high. ZONE IS BIG

NJOFTIM:Klientë të nderuar, Siç e dini, mbrëmë Zone Club ka qenë target i një operacioni të bastisjes nga Policia e…

Posted by ZoneClub on Samstag, 12. August 2017

Etiketa:

Të tjera