Video

Fokusi

Moti

MOTI TANI

23 °

11 ° 20 °

Pjesërisht me re

  • Premte

    19 °/7 °

  • Shtunë

    20 °/11 °

  • Diel

    24 °/12 °

  • Hënë

    24 °/11 °

  • Martë

    19 °/10 °

MOTI TANI

25 °

9 ° 23 °

Pjesërisht me re

  • Premte

    26 °/13 °

  • Shtunë

    23 °/9 °

  • Diel

    22 °/15 °

  • Hënë

    22 °/13 °

  • Martë

    21 °/12 °

MOTI TANI

18 °

12 ° 20 °

Pjesërisht me re

  • Premte

    21 °/9 °

  • Shtunë

    20 °/12 °

  • Diel

    25 °/14 °

  • Hënë

    24 °/14 °

  • Martë

    23 °/11 °

SHPEJT DHE SAKTË...

Rreth Nesh
  • Policia 911

  • Emergjenca 94

  • Zjarrefikesit 93

Adresari...

#qitjapikën