Ekonomi

Banka Botërore interesohet për Trepçën

Autori: Gazeta inFokus 14:32 | 15 May 2018

Një delegacion i Bankës Botërore ka vizituar sot Trepçës, shkruan Infokusi.com.

Vizita lidhej me projektin për Zhvillimin e Qëndrueshëm Mjedisor dhe Social ndërsa delegacioni u informua rreth sidave dhe problemeve me të cilat përballet ndërmarrja Trepça.

Përfaqësuesit e lartë të Bankës Botërore u zotuan se shumë shpejtë do të vinë me projekt konkret për trajtimin e mbetjeve industriale.

Ndërsa nga bordi dhe menaxhmenti i Trepçës u premtua se me themelimin e “Trepçës së Re” do të hapen mundësi të shumta bashkëpunimi me organizata të ndryshme ndërkombëtare në fusha të ndryshme./INFOKUSI

Të tjera