Sport

FFK-ja dënon edhe Bekim Isufin

Autori: Gazeta inFokus 23:13 | 26 April 2018

BEKIM ISUFI ; kryetrajner në klubin e futbollit “ DRITA “ nga Gjilsani me numër të ID kartelës; 005717M76 në procedure të inicuar disiplinore nga ana e komisionit të garave për largim nga hapsira teknike – p[ankina ( sjellje josportive dhe reagime në vendimet e gjyqtarit kryesor ) në ndeshjën e javës së ; XXVIII-të të valasuperligës së Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve; LLAPI – DRITA e zhvilluar në stadiumin “ Zahir Pajaziti “ në Podujevë ( raportet e zyrtarëve dhe deklarata plotësuese e kryetrajnerit të përjashtuar Bekim Isufi )

DENOHET
Me të holla në shumë prej ; 300 euro ( treqind euro ) në bazë të Rregullores disiplinore neni 40 paragrafi 1 pika 3. Afati i pagimit të dënimit të shqiptuar në të holla është 15 ditë nga data e sjelljës së vendimit – publikimit të tij në faqën zyrtare të Federatës së Futbollit të Kosovës datë 26.04.2018 , rrespektivisht nga data e pranimit të vendimit. ( Rregullorja disiplinore neni 11 paragrafi 1 )

Të tjera