Lajme

Frikë nga trafiku i drogës, Qeveria blen radarë nga Amerika

20:20 | 22 November 2017 Autori: Infokusi

Pas akuzave dhe debatit mbi funksionimin e radarëve në hapësirën ajrore, duket se qeveria shqiptare e ka marrë seriozisht këtë çështje. Sot është miratuar kontrata e Ministrisë së Mbrojtjes me një kompani amerikane për blerjen e sistemit të integruar të vëzhgimit të hapësirës ajrore FAZA 1.

Opozita ka akuzuar në vijimësi Ministrinë e Mbrojtjes se qëllimisht janë fikur radarët për të favorizuar grupet e trafikut të drogës. Skandali u zbulua nga një letër-këmbim mes drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit dhe Ministrisë së Mbrojtjes.

Të tjera