Lifestyle

Gjërat të cilat meshkujt i bëjnë sepse mendojnë që janë atraktive, por në fakt femrat i urrejnë

11:42 | 13 November 2017 Autori: Infokusi

Disa vajza dhe gra kanë shfrytëzuar platformën “Reddit” për të shpërthyer me kritika për meshkujt të cilët mendojnë se duke i bërë disa gjëra të caktuara duken atraktivë.

Asnjëra nga këto vajza e gra nuk ka folur për të gjitha vajzat e botës, megjithatë shumicës prej tyre u duken këto gjëra gabim.

“Aroma e dashurisë”

Parfumi me të vërtetë se është shenjë e higjienës dhe ndikon në joshje. Megjithatë, femrave nuk u pëlqen kur meshkujt vënë shumë krem pas rrojës.

Kur gënjejnë për të lënë përshtypje

Nuk është në rregull të gënjeni me qëllim që t’i lini përshtypje 1 vajze apo gruaje. Besojeni ose jo, në momentin që filloni t’i ekzagjeroni gjërat ato e kuptojnë këtë.

Kur meshkujt sillen keq me kamerierët

“Nëse një mashkull sillet keq apo e poshtëron një punonjës shërbimi me qëllim që të lë përshtypje te unë, menjëherë do të largohem”, ka shkruar një grua.

Etiketa:

Të tjera