Lajme

Haradinaj: FSK forcë profesionale, gjithëpërfshirëse dhe e përkushtuar

16:17 | 13 March 2018 Autori: Infokusi

Kryeministri Haradinaj ka mbajtur takimi me udhëheqësit e Ekipit Këshillëdhënës dhe Ndërlidhës të NATO-s. Ky takim u kryesua nga drejtori, gjeneral Ralf Hoffmann, ku u diskutua për iniciativat dhe projektet mbështetëse të NALT-it për FSK-në.

Haradinaj ka vlerësuar se Forca e Sigurisë së Kosovës, është një forcë që i ofron qytetarëve të Kosovës siguri dhe përkushtim.

“FSK vazhdon të jetë forcë profesionale, gjithëpërfshirëse dhe e përkushtuar që t’u ofrojë siguri të gjithë qytetarëve të Kosovës”, ka thënë Haradinaj në këtë takim./Infokusi.com

 

Të tjera