Shëndetësi

Joga për fytyrë ju bën të dukeni dy vjet më të reja

Autori: Gazeta inFokus 11:27 | 08 January 2018

Studimet e zhvilluara së fundmi kanë treguar që “joga për fytyrë” bën që gratë të duhet rreth dy vjet më të reja.

Gratë që kanë dukje si 50 vjeçare mendohet që duhet rreth 48 vjeçare vetëm pas 20 javësh të ushtrimeve të fytyrës.

Futja e faqeve brenda dhe tërheqja e buzëve para, besohet të jetë nga ushtrimet me të mira për luftimin e plakjes.

Këto ushtrime rrisin sasinë e muskujve në fytyrë duke bërë që mollëzat të jenë më të mbushura dhe më të definuar.

Autori kryesor i këtij studimi, Murad Alam ka thënë që joga për fytyrë është ndër ushtrimet më të lehta dhe jo-toksike që çdokush mund t’i performoj në rehatinë e shtëpisë.

Të tjera