Lifestyle

Këshilla për ta tejkaluar ndarjen

Autori: Gazeta inFokus 14:57 | 18 May 2018

Këshillat nga këshilluesit e seksit dhe lidhjeve nga clickforthetherapy.com ofrojnë një mundësi për juve që ta tejkaloni ndarjen nga ajo apo ai që keni menduar se është personi ideal për ju

Nganjëherë, njerëzit pas ndarjes nga dikush që e kanë dashur, e kanë vështirë që të rikthehen në normalitet pas orteku të emocioneve që rëndon mbi ta.

Por, këshillat nga këshilluesit e seksit dhe lidhjeve nga clickforthetherapy.com ofrojnë një mundësi për juve që ta tejkaloni ndarjen nga ajo apo ai që keni menduar se është personi ideal për ju.

-Pranojini dhe emëroni ndjenjat tuaja. T’i mbyllni ato nënkupton që ato do të ikin vetëm në një kohë tjetër.

-Mbani një ditar emocional. Kur të ktheheni në kohë, do ta vini re se keni filluar të shëroheni.

-Shpërqendrojeni vete nga gjetja e aktiviteteve alternative për t’i përmbushur disa hapësira në kohën tuaj.

-Mos merrni vendime të ngutura që mund të kenë pasoja shkatërruese.

-Mos u ngujoni duke kërkuar shpjegime. Mund të mos i merrni kurrë përgjigjet që i doni, andaj duhet të mësojmë që të ecim para pavarësisht kësaj.

-Ndihmojeni dikë tjetër. Si shpërblim, ju do të gjeni atë që ju ndihmon ta ndihmoni veten.

Të tjera