Ekonomi

Këta janë katër kandidatët për Guvernator të Bankës Qendrore të Kosovës

Autori: Gazeta inFokus 18:46 | 12 January 2018

Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga Ramush Haradinaj, ka zhvilluar mbledhjen e 24-të të radhës, në të cilën ka shqyrtuar dhe miratuar vendime nga kompetencat e saja kushtetuese dhe ligjore.

Bazuar në Ligjin për Bankën Qendrore të Republikës së Kosovës, për përzgjedhjen e kandidatëve për Guvernator të Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Qeveria e Kosovës ka miratuar listën të cilën do ta procedojë në Kuvendin e Republikës së Kosovës, me kandidatët si në vijim:

Fehmi Mehmeti
Shkëndije Himaj
Besnik Bislimi, dhe
Safet Merovci

Të tjera