Ekonomi

Këta janë tre kandidate qe po synojnë postin e drejtorit të AQP-së (DOKUMENT)

Autori: Gazeta inFokus 09:10 | 14 May 2018

Osman Vishaj, Behram Abazi e Behxhet Rukiqi.

Këta janë tre kandidatët që po synojnë të zënë pozitën e Drejtorit në Agjencinë Qendrore të Prokurimit, në kuadër të Ministrisë së Financave, shkruan Infokusi.com.

Kështu thuhet në njoftimin që ka publikuar Ministria e Administratës Publike.

Në njoftimin e publikuar nga MAP-i, thuhet se “Sekretaria e KVK, Ju informon se Komisioni për Vlerësimin e Kritereve, në pajtim me nenin 14 të Rregullores nr. 06/2010 për Procedurat e emërimit në pozita të larta drejtuese në SHCK, pas përfundimit të procedurës së konkurrimit kandidatët potencial për procedurë të mëtejme të emërimit për pozitën Drejtor në Agjencinë Qendrore të Prokurimit në kuadër të Ministrisë së Financave janë: Osman Vishaj, Behram Abazi dhe Behxhet Rukiqi”. /Infokusi

Të tjera