Ekonomi

Mbahet konferenca “Qëndrueshmëria ekonomike e vendeve të Ballkanit”

Autori: Gazeta inFokus 08:08 | 03 June 2017

Sot mbahet konferenca shkencore ndërkombëtare të Fakultetit Ekonomik të Kolegjit AAB “Qëndrueshmëria ekonomike e vendeve të Ballkanit dhe sfidat integruese”, që organizohet në bashkëpunim me Universitetin “Aleksandër Moisiu”, Durrës (UAMD), Odën Ekonomike të Kosovës dhe Institutin për Kërkime Shkencore dhe Zhvillim-Ulqin.

Pjesëmarrës në konferencë do të jenë një numër i madh i studiuesve nga shumë vende të rajonit e më gjerë. Pjesëmarrjen në hapjen solemne e kanë konfirmuar edhe përfaqësues të lartë të Republikës së Kosovës.

Të tjera