Opinione

Mos bëni kukuvajkën, Gjykatën e sollët Ju me indolencën Tuaj!

Autori: Gazeta inFokus 16:08 | 29 January 2018

Shkruan: Fadil Maloku

1. Gjykata Speciale, në fakt është një “çertifikim” më tepër moral se sa politik i ndërgjegjës dhe aftësisë sonë institucionale, për ta testuar (kinse) sundimin e ligjit dhe qendrueshmërinë e procesit të shtendërtimit, në sytë e ndërkombëtarëve.

2. Gjykata Speciale,me dyshimet e konstruktuara serbe permes Dick Martit, arriti të ringris hamendësime të brendshme e sosh të jashtme. Në vend të kësaj, është dashtë ta padisim ne Serbinë.

3. Gjykata Speciale,në fakt vetëm sa dëshmoj për paaftësinë e Gjyqësisë sonë, për të zbardhur krimet dhe të gjitha të (pa)bërat e pasluftës në Kosovë. Andaj, po na vjen ngadal por, sigurt! Tash mos bëni kukuvajkën…

Të tjera