Fun & Video

Një drer i pafat në dashuri (VIDEO)

Autori: Gazeta inFokus 09:00 | 15 November 2017

Në Wisconsin të Shteteve të Bashkuara të shohësh dy drerë që çiftëzohen në rrugë nuk është e rrallë.

Por, ama të shohësh një drer që përpiqet të çiftëzohet me dy drerë të tjerë dhe që të dy statuja, kjo po që është e rrallë.

Një amerikane u bë dëshmitare e skenës qesharake. Ajo filmoi të gjitha përpjekjet e pasuksshme të drerit për të arritur qëllimin e vet.

Etiketa:

Të tjera