Rajoni dhe Bota

Një Kosovarë zgjidhet Senator në SEEU në Maqedoni

Autori: Gazeta inFokus 23:53 | 13 November 2017

Pas shumë viteve South East European University në Maqedoni, zgjidhet një student nga Kosova si senatorë në Parlamentin studentor SEEU. Me datën 7 nëntor u mbajten zgjedhjet për senator ku pas votimeve demokratike zgjidhet një student nga Kosova si perfaqsues i studentëve në Parlamentin studentor ku ka shumë vite që studentët nga Kosova nuk votohen, dhe nuk iu besohet perfaqsimi në parlament. Rezultati i këtyre zgjedhjeve zgjodhi kosovarin Ideal Zhavelin nga Gjakova, student i Shkencave Politike viti i tretë, si një student i dalluar në drejtimin e tij.

Të tjera