Lajme

Palokaj shkruan për rolin që do ta ketë Britania në Kosovë pas Brexitit

Autori: Gazeta inFokus 06:46 | 13 August 2018

Në kohën kur joefikasiteti i BE-së, interesat dhe politika e Serbisë, si dhe papërgjegjësia e Kosovës u kanë krijuar hapësirë Rusisë dhe Turqisë të kenë ndikim më të madh në Ballkan, parashtrohet pyetja se a do të ketë Britania e Madhe ndonjë rol në këtë rajon pas Brexitit, shkruan Augustin Palokaj në kolumnen e radhës.

Londra do të donte të kishte, dhe Kosova, sipas Palokajt, do të jetë një humbëse e madhe nëse pas largimit nga BE-ja Britania do ta reduktojë rolin në Kosovë dhe në rajon.

Të tjera