Lajme

Publikohet analiza për termocentralin ‘Kosova e Re’

Autori: Gazeta inFokus 07:02 | 25 April 2018

Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID), organizon konferencë për media.

Në këtë konferencë do të prezantohen gjetjet nga analiza e marrëveshjeve të nënshkruara nga Qeveria e Kosovës me Contour Global për ndërtimin e termocentralit ‘Kosova e Re’, si dhe ndikimet që këto tetë marrëveshje do të i shkaktojnë vendit.

Të tjera