Fun & Video

Shitësi i kundërpërgjigjet hajnave më armë zjarri (Video)

Autori: Gazeta inFokus 15:57 | 09 February 2018

Dy hajnave nuk u eci plani si duhet.

Nga disa pamje të filmuara nga kamera e sigurisë brenda një dyqani në Amerikë, shihet se si dy burra hyjnë brenda rreth orës 10 të mbrëmjes dhe ia drejtojnë armën shitësit. Por, vetëm pas pak ai i kundërpërgjigjët duke gjuajtur në drejtim të tyre.

Kjo bëri që ata të dorëzohen dhe të ikin nga aty, madje edhe duke e lënë armën e tyre në hyrje të dyqanit.

Të tjera