Lajme

Shqyrtohet projektligji për inovacion shkencor

Autori: Gazeta inFokus 06:22 | 20 March 2018

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi sot mban mbledhje.

Në këtë mbledhje do të bëhet shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-046 për Inspektoratin e Arsimit në Republikën e Kosovës dhe shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-049 për Inovacion Shkencor dhe Transfer të Dijes dhe Teknologjisë.

Të tjera