Fun & Video

Të ndërtosh shtëpinë brenda 6 orëve…!

Autori: Gazeta inFokus 15:22 | 22 November 2017
 Të ndërtosh një shtëpi, përveç parave, kërkon edhe një angazhim dhe një kohë të gjatë deri në përfundim. Të paktën shqiptarët këtë gjë e kanë vuajtur ndër vite.

Por një kompani në Itali kërkon të revolucionarizojë ndërtimin e shtëpive dhe është e specializuar në ndërtimin e një banese në vetëm 6 orë.

Mjaftojnë vetëm 3 persona dhe materiali, i cili është gjysmë i gatshëm dhe shtëpia është gati brenda 6 orëve.

Këto banesa, për të cilat thuhet se janë rezistente edhe ndaj tërmeteve, kushtojnë duke nisur nga 25 mijë paund, në varësi të madhësisë.

Etiketa:

Të tjera