Fun & Video

Tiramisu rekord, 250 metra e gjatë

Autori: Gazeta inFokus 10:14 | 12 February 2018

Mision i përfunduar për tiramisunë rekord të realizuar në Friuli Venezia Giulia të Italisë, me një gjatësi prej 266.90 metra ëmbëlsirë e përgatitura në Villesse. Tashmë ajo ka hyrë në librin Guinnes.

Një sipërmarrje “titanike” që ka përfshirë një skuadër pastiçerësh vullnetarë. Rreth 30 të tillë, dhe 420 pjesë ëmbëlsire kremoze në një tavolinë të gjatë në korridorin e një qendre tregtare.

Kjo ëmbëlsirë është krijuar në vitet ’50 në restorantin e hotelit “Roma” në Udine.

Etiketa:

Të tjera