Shëndetësi

Ushqimi që flokëve të thinjura i kthen ngjyrën: Aq i fuqishëm sa që edhe kanceri qëndron sa më larg jush!

Autori: Gazeta inFokus 15:51 | 13 November 2017

Burimi i mirë i oksigjenit i ndihmon trupit të rigjenerohet nga koka deri në këmbë! Flokët e thinjura janë treguesi i fundit të proçesit të plakjes, kurse rreth gjysma e pesëdhjetëvjeçarëve janë të thinjur.

Njerëzit përpiqen t’i fshehin flokët e thinjura me ndihmën e ngjyrave, por ka edhe mënyrë më të lehtë, shkruan Femra.

Është dëshmuar se konsumimi i rregullt i barit të ri të grurit (gjethet e sapo çelura të grurit) mund ta kthejë ngjyrën natyrale të flokëve!

Kjo nuk është përparësia e vetme që sjell konsumimi i këtij bari të mrekullueshëm.

Bari i grurit mund ta ngadalësojë e tërë proçesin e plakjes. Ai ju rigjeneron lëkurën tuaj, detoksikon trupin tuaj, shtrëngon lëkurën e varrur, kurse besohet se mundet madje edhe ta shtypë karcinomin.

Medicina tradicionale kineze e lidh pigmentimin e flokëve me cilësinë e gjakut dhe forcën e veshkave. Sipas saj, flokët e thinjura tregojnë për veshka dhe gjak të dobëta më shumë se për plakjen.

 

 

Bari i grurit përbëhet nga 70% klorofil, që e bën efikas për kthimin e shëndetit të veshkëve dhe gjakut tuaj.

Bari i grurit përmbanë shumë materie ushqyese të cilat e rinovojnë dhe forcojnë trupin tuaj. Përveç përmbajtjes së lartë të klorofilit, ai përmbanë edhe 17 amino acide esenciale, 90 minerale, 13 vitamina dhe 80 enzime.

Dr. Erp–Tomas, hulumtues i njohur shkencorë ka deklaruar se “7 kilogram bari të grurit janë ekuivalent me 150 kiloram karrota, sallatë të gjelbër dhe selino”.
Bari i grurit ofron mbrojtje të pathyeshme kundër shumë sëmundjeve. Si detoksikues i plotë natyral, ai mbronë mëlçinë dhe pastron gjakun duke neutralizuar substanca sikur kadmiumi, nikotina, stronciumi, zhiva dhe polivinil klorurin.
Bari i grurit është burim i oksigjenit të lëngshëm, dhe kështu zmadhon prodhimin e rruzave të kuqe të gjakut dhe e rritë nivelin e oksigjenit në trup dhe në këtë mënyrë lufton kundër kancerit, sepse qelizat kancerogjene nuk mund të mbijetojnë në rrethana alkalike.
Revista profesionale e Hulumtimit të mutacioneve ka shpallur studimin me të cilin dëshmohet se klorofili është më i fuqishëm se beta-karoteni dhe vitaminat A, C dhe E. Efekti antikancerogjen i klorofilit është më i fuqishëm se cilido nutritient tjetër.

Etiketa:

Të tjera