Lajme

Sport

Auto&Tech

gjirafa43-690x595
Auto&Tech

Projekti që fitoi dy milionë dollarë për ta bërë Shqipërinë online

Do t’ju falet nëse keni menduar se kërkimet në Google përfundojnë si doni, por ky rast nuk vlen për vendet që flasin gjuhën shqipe, thotë Mërgim Cahani, bashkëthemelues dhe kryeshef ekzekutiv i Gjirafa-s. Kur është fjala te Gjirafa, kompania e tij jo vetëm që ka zhvilluar një sistem të kërkimit …

READ MORE →

Fun & Video

baby-tourist-655x356-637x356
Fun & Video

Turistja më e re në botë

Është vetëm 10 –javëshe dhe ka ka parë pothuajse gjithë botën, ndryshe nga ne të tjerët. Këtë vendim e morën prindërit e vogëlushes Karen Edwards, 31 vjeç dhe bashkëshorti i saj, Shaun Bays nga Londra, menjëherë sapo ajo lindi. Dëshira e tyre ishte të shëtisnin globin bashkë me beben e …

READ MORE →